Direktlänk till inlägg 9 juni 2011

Idiot eller vad?

Av Barbro - 9 juni 2011 08:44



Detta är ingen vanlig blogg men känner att jag måste skriva av mig lite för jag tycker det som hänt är så vidrigt.

Det handlar alltså om en man som nu är under utredning för misshandel av djur (tidelag)  det har figurerat en del anonyma utskick där han har namngivits.


 Personen ifråga har anmälts tidigare för att ha sex med hund  men inget har kunnat bevisas. Bland annat så fanns han med i en stor härva som avslöjades i Dalarna för nåt år sen.

Polisutredningen började med en anmälan utav förtal av dom som slog larm men tack och lov så har det kommit fram saker så man kan utreda det som hänt.


Uch - jag mår så illa och till saken hör att han har/haft 2 riesenpojkar från en kennel som numera inte föder upp rasen. Han har dessutom passat andras hundar.

Det finns inget försvar för dom som ger sig på barn, gamla och djur det är bara så Helsjukt!!

 

Hur F-n kan man???

 

Ni som köpt hund här vet att jag ställer en del närgångna frågor och vill träffas för som jag säger - ni ska tycka om mig och mina hundar och jag ska få ett förtroende för er som får ta hand om mina små älsklingsvalpar.


 Det är frustrerande när man lämnar ifrån sig en valp för man vet att livet blir inte alltid som man tänkt sig  -  inte för nån.

 

När man sålt en valp så har man.

Man har ingen som helst rätt till något som uppfödare men man hoppas ju på att man uppnått en goo kontakt så man får veta vad som händer under valpens/hundens fortsatta liv.


Mina läger t.ex är ju också till för att ge er mina vänner ett större kontaktnät, tipsa om AfRS och riesen LO:n som finns runt om i landet. Tycker man att jag är en bitch i vissa fall så kan det finnas en förklaring till detta.


1.  Jag tänker på valpens/hundens bästa.

2.  Åså vill jag att det ska bli bra för hela familjen.


VARFÖR?????   Även denne man har ju en gång varit ett oskyldigt barn.


Slutar med:    Var rädda om er och varandra.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barbro - 10 september 2011 18:34

     Det var verkligen några alldeles fantastiska dagar på Böda  och som vanligt hade vi det väldigt mysigt. På torsdagskvällen bjöd Lena på svenska kräftor med tillbehör, jag lovar dom var såå goda så. Sen gör det väl inte saken sämre att jag f...

Av Barbro - 10 september 2011 14:32

  Här kommer lite bilder från Kantbergarnas höstläger och fotograf är en vän till Birgitta med namn Bengt. Tusen tack för dom fina bilderna och den här gången kunde jag med gott samvete lämna kvar kameran i bilen.   Birgitta och Zammie - ful...

Av Barbro - 22 augusti 2011 10:25

    I torsdags så var det dags för en liten återträff med Pia och Ester, Fia och Inga-Lill, Håkan och Lilli samt jag med mamma Vilda och syrran Vinnah alias lilla fisen eller lilla dampen om husse får bestämma  . Lite senare dök även Lena med ...

Av Barbro - 19 augusti 2011 14:11

  En av mina favoritutställningar är Ronneby SKK inte bara för att det brukar flyta på bra utan det är också en otroligt vacker plats.   Men vi ska inte gå händelserna i förväg. Det bestämdes redan på mitt läger i Kosta att vi skulle försöka s...

Av Barbro - 16 augusti 2011 10:22

  Sommar är alldeles fantastiskt men den går såå himla fort så man hinner inte med i svängarna. Vill så gärna visa er andra som har sina nissar härifrån vad som händer och sker för jag vet att ni vill veta. Här kommer lite kort och lite uppdater...

Skapa flashcards