Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

Ännu mera skryt

Av Barbro - 16 augusti 2011 10:22


Sommar är alldeles fantastiskt men den går såå himla fort så man hinner inte med i svängarna. Vill så gärna visa er andra som har sina nissar härifrån vad som händer och sker för jag vet att ni vill veta.

Här kommer lite kort och lite uppdateringar.


 SnyggSluggo  (ska sägas på norrlänska)

 


Här är Sluggo nybadad och uppfönad.

Rose-Marie och Patrik har varit på flera utställningar med sina hundar och det har gått jättebra för alla och så även för den lille riesengossen. Så bra så jag tappat räkningen på hur många BIR Sluggo fått men jag kommer ihåg att han blivit

 BIR SKK Överkalix.

BIR med Cacib Piteå

BIM med Cacib Ransäter

 som var en stor utställning med många snygga hundar.Ett riktigt stort GRATTIS till er, sen vet vi också från lägret i Kosta att han var en riktig spårbegåvning som kan bli hur duktig som helst.  


Fina Shiiva

 


 Matte Teresa med gode vännen Christian kom en kväll inglidande på sina cyklar för att hälsa på, så välkomna.

Tack för den fina minnesboken med dom vackra/roliga bilderna på Shiiva så vemodigt att hon inte längre finns förutom i våra hjärtan.


Jodå, Tesa o Christian gled elegant in och lika elegant ut på sina cyklar men kom sen tillbaka i mörkret.  Nästa gång kommer jag att peka med en gång och det med hela handen: Sov där!!


 Älskvärda Bella

  


 Bella har också varit på besök och hon visade sig vara en mycket cool tjej och har en duktig familj som fostrat henne mycket väl. Vilket gör att hon får gå mycket lös och hon tittar inte ens åt vare sig folk eller fä. Förtroende förpliktar.


Sonny och Susan med sin lydiga Bella 


 Bella har det mycket förspänt här i livet - hon får följa med på jobb och har en "egen" husbil  hon har blivit en rejäl dam så matte tyckte att dom behövde en större husbil för att hon skulle få plats mellan sätena 

Jaja, att folk måste byta den vanliga bilen är ju rätt vanligt men det här är nog första gången jag har hört det om en husbil. Vill bara poängtera att matte o husse är inte ett dugg skrytiga utan kommentaren kom bara så spontant.


Soya med husse som inte fick vara med på bild

  


 Soya har klarat korningens mentaldel och nu väntar vi bara på att husse tar med sig sin fina vovve och extriörbeskriver.

 Vet att husse pratade om att gå en handlerkurs fast det är rätt länge sedan.  Soya är en jättesnygg tjej och det vore roligt om hon kom ut och fick visa upp sig.


Uffe till höger och Johan till vänster med brorsan Kaj.

 


 Det är klart att även husse Uffe måste få vara med på bild, det är ju så med kort att allt fastnar inte som man tänkt sig men här är det en okänd fotograf som delat med sig. Dom två korten överst är från något läger troligtvis från Torsås.


Överste Riss ska spåra!


Om jag står snyggt så skiter vi i att spåra matte!  Kan vaa lite så han tänkte för det var inte hans dag men på torsdag ska Lena och jag träffas på nytt och då ska grabbarna få en ny chans att visa vad dom kan.

 I ärlightens namn ska jag erkänna att dom 2 första spåren som jag lade till Vilda o Vinnah inte var så bra heller.


Duktiga Vilda och kennelmorsan själv.

 


Vi träffades på Torsås BK en måndag kl 10.00 och döm om min stora förvåning när det dyker upp flera bilar med folk som ska träna. 

Jag har inte varit upp dagtid på klubben sen jag vet inte när, men det var jättetrevliga besökare från Emmaboda BK som skulle träna rallylydnad.  

När våra besökare åkte så passade jag på att lägga ett spår till Vilda precis där dom tränat  sin rallylydnad.

 Sen åkte Lena och jag iväg och åt pizza i Torsås medan  spåren kallnade.

Vilda spårade super och liggmarkerade alla naturpinnarna så bra så jag åkte hem mycket stolt över min lilla hund.   

Det händer hela tiden mycket i hundvärlden så detta är bara ett litet axplock.


Nästa blogg måste jag få skryta om valpträff å´utställning men till dess.


HA DET BÄST



  




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Barbro - 10 september 2011 18:34

     Det var verkligen några alldeles fantastiska dagar på Böda  och som vanligt hade vi det väldigt mysigt. På torsdagskvällen bjöd Lena på svenska kräftor med tillbehör, jag lovar dom var såå goda så. Sen gör det väl inte saken sämre att jag f...

Av Barbro - 10 september 2011 14:32

  Här kommer lite bilder från Kantbergarnas höstläger och fotograf är en vän till Birgitta med namn Bengt. Tusen tack för dom fina bilderna och den här gången kunde jag med gott samvete lämna kvar kameran i bilen.   Birgitta och Zammie - ful...

Av Barbro - 22 augusti 2011 10:25

    I torsdags så var det dags för en liten återträff med Pia och Ester, Fia och Inga-Lill, Håkan och Lilli samt jag med mamma Vilda och syrran Vinnah alias lilla fisen eller lilla dampen om husse får bestämma  . Lite senare dök även Lena med ...

Av Barbro - 19 augusti 2011 14:11

  En av mina favoritutställningar är Ronneby SKK inte bara för att det brukar flyta på bra utan det är också en otroligt vacker plats.   Men vi ska inte gå händelserna i förväg. Det bestämdes redan på mitt läger i Kosta att vi skulle försöka s...

Av Barbro - 7 augusti 2011 08:49

Hoppan! vad tiden går.   En hel månad har gått sen man åkte upp till Riesenlägret och jag har jättemycket att berätta men nu är det ju liksom gamla nyheter.Så det får bli den kortkorta versionen men ni som inte varit där: Åk dit.   Jag kom...

Ovido - Quiz & Flashcards